Bard: Το chatbot της Google από σήμερα επίσημα και στην Ελλάδα

H Google ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη λειτουργία του Google Bard και σε άλλες αγορές, μία εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα. 

21 SHARES

Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία του AI chatbot Bard σε περίπου 50 ακόμη χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 27 χωρών της ΕΕ και της Βραζιλίας, καθώς απαντάει δυναμικά στο ChatGPT της Οpen AI. Ο κολοσσός λανσάρει το chatbot που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη σε όλη την Ευρώπη, αφού αναγκάστηκε να αναβαθμίσει τα μέτρα ασφαλείας για να συμμορφωθεί με τις κανονιστικές απαιτήσεις σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και το απόρρητο των χρηστών.

Ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας είχε σχεδιάσει να κυκλοφορήσει το chatbot Bard του σε ολόκληρη την ΕΕ τον Ιούνιο, αλλά καθυστέρησε αφού οι ρυθμιστικές αρχές στην Ιρλανδία, όπου η εταιρεία έχει την ευρωπαϊκή έδρα της, ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι διιασφαλίζεται την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών.

«Η περιέργεια και η φαντασία αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από την ανθρώπινη δημιουργικότητα. Είτε πρόκειται για ένα παιδί που εφευρίσκει ένα παιχνίδι, για φίλους που ονειρεύονται την επόμενη περιπέτειά τους, είτε για έναν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο