Apple Maps: Η έκδοση για Web υποστηρίζει πλέον το Firefox

Η Apple ενημέρωσε την εφαρμογή Apple Maps στο web για να προσθέσει υποστήριξη για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox αυτή την εβδομάδα. Οι χρήστες του Firefox σε Mac, PC και iPad μπορούν πλέον να επισκέπτονται τους Apple Maps στο web και ο ιστότοπος λειτουργεί όπως προβλέπεται.

Μέχρι τώρα, κατά την απόπειρα επίσκεψης στον ιστότοπο των Apple Maps εμφανίστηκε ένα μήνυμα σφάλματος ότι το πρόγραμμα περιήγησης Firefox δεν υποστηρίζεται. Το έγγραφο υποστήριξης της Apple για τη λειτουργία Χαρτών που βασίζεται στο web περιλαμβάνει πλέον τα Safari, Edge, Chrome και Firefox ως υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης σε Mac και ‌iPad‌ και τα Edge, Chrome και Firefox σε υπολογιστές με Windows.

Η Apple κυκλοφόρησε την υποστήριξη για τους Αpple Maps στο web τον Ιούλιο και είναι διαθέσιμος σε δημόσια χωρητικότητα beta. To web interface μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λάβετε οδηγίες πεζοπορίας και οδήγησης, να αναζητήσετε τοποθεσίες, να βρείτε μέρη για επίσκεψη, να δείτε αξιολογήσεις και ώρες και να περιηγηθείτε σε μια συλλογή Οδηγών.

Η Apple έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για την παραγγελία φαγητού απευθείας από την εφαρμογή Χάρτες από υποστηριζόμενα εστιατόρια και την ανακάλυψη μερών για φαγητό, αγορές και εξερεύνηση σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η Apple εργάζεται…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο