Apple Intelligence: H Apple πιθανότατα δε θα χρεώνει τις λειτουργίες μέχρι το 2027

Πιθανότατα θα περάσουν χρόνια πριν το Apple Intelligence αποκτήσει ένα αρκετά συναρπαστικό σύνολο χαρακτηριστικών για το οποίο oι χρήστες θα χρειάζεται να πληρώνουν, δήλωσε ο Mark Gurman του Bloomberg στο ενημερωτικό δελτίο Power On αυτής της εβδομάδας.

Το Apple Intelligence είναι ακόμα τόσο νέο που ο Gurman αναμένει ότι θα χρειαστούν «τρία χρόνια» για να δημιουργήσει η Apple ένα προϊόν για το οποίο αξίζει να χρεωθεί, και ακόμη και αυτό «μπορεί να είναι το καλύτερο σενάριο».

Ο Gurman πρότεινε τον περασμένο μήνα ότι το μακροπρόθεσμο σχέδιο της Apple είναι να αναπτύξει κάτι σαν το Apple Intelligence+, με πρόσθετες λειτουργίες στις οποίες οι χρήστες θα πληρώνουν μηνιαία χρέωση για πρόσβαση. Η Apple έχει ήδη μια κλιμακωτή ρύθμιση συνδρομής για το iCloud , οπότε το Apple Intelligence θα μπορούσε να λειτουργήσει παρόμοια με αυτό.

Το iCloud παρέχει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο σε όλους τους χρήστες, αλλά έναντι χρέωσης, τα προγράμματα συνδρομής iCloud‌+ περιλαμβάνουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης και επίσης πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το iCloud Private Relay.

Στο μέλλον, η βασική πρόσβαση Apple Intelligence θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι δωρεάν, με πιο προηγμένες λειτουργίες που απαιτούν συνδρομή. Η OpenAI και άλλες εταιρείες χρεώνουν για ερωτήματα τεχνητής…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο