Apple Arcade: Τα νέα και ενημερωμένα παιχνίδια για τον Σεπτέμβριο

Η Apple ανακοίνωσε πως τέσσερα νέα παιχνίδια θα προστεθούν στο Apple Arcade μέσα στον Σεπτέμβριο, τα Cypher 007, Japanese Rural Life Adventure, Junkworld και My Talking Angela 2+.

Ακόμα, η εταιρεία δήλωσε πως πάνω από 40 παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία θα λάβουν ενημερώσεις αυτόν τον μήνα, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς Hello Kitty Island Adventure.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση του Hello Kitty Island Adventure και θα περιλαμβάνει ένα “Spooky Celebration event” και τους νέους χαρακτήρες: Baku, Cherry και Berry. Αυτό το παιχνίδι είναι το #1 στο Arcade, λέει η Apple, και έχει βαθμολογία θαυμαστών 4,9/5.

Αργότερα αυτόν τον μήνα, το Jetpack Joyride 2 θα αποκτήσει δύο νέες λειτουργίες παιχνιδιού συν μίνι εκδηλώσεις. WHAT THE CAR;, Cityscapes: Sim Builder, Angry Birds Reloaded και άλλα θα λάβουν επίσης μεγάλες ενημερώσεις.

Το Apple Arcade, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019, είναι μια συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών, προσβάσιμη μέσω του App Store. Κοστίζει 4,99 $ ανά μήνα ή 49,99 $ ετησίως στις ΗΠΑ και η υπηρεσία παρέχει στους συνδρομητές πρόσβαση σε σχεδόν 300 παιχνίδια σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Όλα τα παιχνίδια στο Apple Arcade δεν περιέχουν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο