5 βραβεία για το BestPrice.gr στα E-volution Awards 2022

To BestPrice.gr κατάφερε να διακριθεί, για ακόμη μια χρονιά, για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει σε ηλεκτρονικά καταστήματα και καταναλωτές, αποσπώντας 5 συνολικά βραβεία στα E-volution Awards 2022.

“Χρυσή” αναδείχθηκε η στρατηγική συνεργασία του BestPrice.gr με το eBay με στόχο την ενδυνάμωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, βοηθώντας ακόμα περισσότερες ελληνικές ΜμΕ να διευρύνουν την δραστηριότητά τους στην παγκόσμια αγορά. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, το δίκτυο εμπόρων του BestPrice.gr θα έχει την ευκαιρία να λάβει ειδική υποστήριξη για να αναπτύξει την επιχείρησή του παγκοσμίως, προσεγγίζοντας ένα κοινό 185 εκατ. ενεργών αγοραστών από 190 αγορές ανά τον κόσμο.

Επίσης, Gold βραβείο κέρδισε ο BestPrice Assistant, ο έξυπνος βοηθός στις ηλεκτρονικές αγορές, που βρίσκει στους χρήστες τις καλύτερες τιμές και τις πραγματικές προσφορές για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, σε οποιαδήποτε σελίδα και εάν πλοηγούνται στο διαδίκτυο.

Οι διακρίσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού το BestPrice.gr κέρδισε ακόμη 3 Silver βραβεία για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Την υπηρεσία “BestPrice Trends”, η οποία συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις αγοραστικές τάσεις των online καταναλωτών στην Ελλάδα, με βάση επιβεβαιωμένες πωλήσεις σε συνεργαζόμενα με το BestPrice.gr καταστήματα.
  • Την προσωποποιημένη εμπειρία…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο