4+1 προτάσεις αγοράς smartphone από το Πλαίσιο

Η εύρεση του ιδανικού ανάμεσα σε τόσα smartphones δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μιλάμε εξ άλλου για τη συσκευή που θα σε ακολουθεί πιστά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, εκείνη που θα αποτυπώσει τις καθημερινές σου στιγμές, θα σε κρατήσει σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σε ψυχαγωγήσει μέσα από ατελείωτο streaming και gaming και τόσα ακόμα. Το κινητό τηλέφωνο είναι άλλωστε το πρώτο πράγμα με το οποίο θα ασχοληθείς μόλις ξυπνήσεις και το τελευταίο πριν πας για ύπνο.

Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσεις και το ότι ιδανικά θα πρέπει να καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες σου για κάποια χρόνια, τότε αντιλαμβάνεσαι γιατί θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος πριν την όποια αγορά σου. Μην ανησυχείς όμως γιατί το Πλαίσιο είναι εδώ με 4+1 προτάσεις smartphones για κάθε γούστο, βαλάντιο και ανάγκη. Δες τις συσκευές που έχουμε ξεχωρίσει, ξεκαθάρισε ποια ανταποκρίνεται καλύτερα στα «θέλω» σου και καν’ την δική σου!

Xiaomi Redmi 9 (6,5”/4GB/64GB)

Μία από τις καλύτερες προτάσεις στη budget κατηγορία, το Redmi 9 θα σε καταπλήξει με τη μεγάλη του οθόνη. Στις 6,53 ίντσες με Full HD+…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο