4 πράγματα που δε γνωρίζατε για το TikTok

Για πολλά χρόνια, η πασίγνωστη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο YouTube μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, πρωτοστατώντας ανάμεσα στις εφαρμογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Το μονοπώλιο αυτό έρχεται να γκρεμίσει η νεοσύστατη εφαρμογή του TikTok, το οποίο τυγχάνει ευρείας αποδοχής από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, με αποκορύφωμα την Generation Z, που τείνει να χρησιμοποιεί την κινεζική εφαρμογή ολοένα και περισσότερο.

Και παρά τη διχογνωμία σχετικά με το αν και κατά πόσο είναι ασφαλές για τα παιδιά, το TikTok δε σταματά να κατακτά ολοένα και περισσότερες ηλικιακές ομάδες. Ρίξτε μια ματιά, λοιπόν, σε 4 ενδιαφέρουσες πληροφορίες που πιθανότατα δε γνωρίζατε για την εφαρμογή που σχεδόν μονοπωλεί το online χρόνο σας, το TikTok!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To TikTok εξαγόρασε τον #1 ανταγωνιστή του

Αν και το TikTok δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016, η συγχώνευσή του με την παλαιότερη εφαρμογή αντίστοιχης θεματολογίας -και, σαφώς, μικρότερου βεληνεκούς- Musical.ly ήταν που το έφερε στο προσκήνιο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τον Αύγουστο του 2018. Μερικούς μόλις μήνες μετά τη συμφωνία του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, το TikTok καταφέρνει να γίνει η πιο δημοφιλής ανερχόμενη εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες, προτού σπάσει το φράγμα των εκατό εκατομμυρίων χρηστών στο App Store της Apple.
ByteDance εταιρία δημιουργίας του tiktok

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο