Πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στην πλατφόρα Threads – Πώς λειτουργεί ο «αντίπαλος» του Twitter.

«Ντεμπούτο» κάνει σε περισσότερες από 100 χώρες η πλατφόρμα Threads από τη Facebook Meta, η οποία θεωρείται ότι πλέον θα αποτελεί το αντίπαλο δέος για το Twitter του Έλον Μασκ.

Ήδη από τις πρώτες ώρες έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από πέντε εκατομμύρια εγγραφές ωστόσο η κυκλοφορία του Threads στην Ευρώπη καθυστέρησε λόγω ανησυχιών για το απόρρητο των δεδομένων

Μάλιστα αρκετά διάσημα πρόσωπα έχουν σπεύσει να δημιουργήσουν λογαριασμό στην πλατφόρμα, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σακίρα και ο Χιου Τζάκμαν, αλλά και μέσα ενημέρωσης όπως η Washington Post, το Reuters και ο Economist.

Όπως το Twitter, η εφαρμογή διαθέτει σύντομες αναρτήσεις κειμένου που οι χρήστες μπορούν να κάνουν like, να δημοσιεύσουν ξανά και να απαντήσουν. Οι αναρτήσεις μπορούν να είναι έως και 500 μεγάλους χαρακτήρες και περιλαμβάνουν συνδέσμους, φωτογραφίες και βίντεο έως και πέντε λεπτά διάρκεια.

«Ας το κάνουμε αυτό. Καλώς ήρθατε στο Threads», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της Meta και ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην πρώτη του ανάρτηση στη νέα πλατφόρμα,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο