Ο νέος αντίπαλος του Twitter φέρει την υπογραφή της Meta και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη (6/7)

6 SHARES

Τον πολυαναμενόμενο αντίπαλο του Twitter αναμένεται να κυκλοφορήσει η Meta την Πέμπτη (6/7), σύμφωνα με μια καταχώριση στο App Store της Apple. Η εφαρμογή, που ονομάζεται Threads, θα λειτουργεί παρόμοια με το Twitter, με αναρτήσεις που βασίζονται σε κείμενο που μπορούν να επισημανθούν, να σχολιαστούν και να κοινοποιηθούν, σύμφωνα με παραδείγματα στιγμιότυπων οθόνης στη λίστα του App Store.

Οι χρήστες θα μπορούν να ακολουθούν τους λογαριασμούς που ακολουθούν στο Instagram και να διατηρούν το ίδιο όνομα χρήστη. Με το Threads, ο κολοσσός Meta επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του Twitter, αφότου ανέλαβε τα ηνία του ο μεγιστάνας Έλον Μασκ. Σε μία τελευταία κίνηση που εξόργισε πολλούς χρήστες, το Twitter άρχισε να περιορίζει προσωρινά το Σάββατο (1/7) τον αριθμό των αναρτήσεων που μπορούν να δουν.

Οι υφιστάμενοι αντίπαλοι του Twitter, όπως τα Mastodon και Bluesky, δεν έχουν ακόμη δημιουργήσει τα δίκτυά τους ώστε να είναι βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις. Το Instagram διαφημίζει την επερχόμενη εφαρμογή του με διάφορες διασημότητες και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο