Πυρά για την Τερέζ Κόφι, την νέα υπουργό Υγείας της κυβέρνησης της Λιζ Τρας στη Βρετανία

Ξεχωριστή θέση στην «ακτινογραφία» των μελών της κυβέρνησης της Βρετανίας, που επέλεξε η νέα πρωθυπουργός Λιζ Τρας, φαίνεται ότι έχει η νέα υπουργός Υγείας, Τερέζ Κόφι, τόσο για τις θέσεις που έχει εκφράσει όσο και για μια φωτογραφία της από το 2015 με ένα πούρο στο στόμα.

Η φωτογραφία με την Κόφι να καπνίζει πούρο, να κρατά στο χέρι ένα ποτήρι γεμάτο με σαμπάνια και να έχει λερωμένη μπλούζα σε πάρτι του Spectator είχε γίνει viral με την ίδια τότε να απαντά ότι «μου αρέσει να απολαμβάνω ένα πούρο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα χύσει κάτι στην μπλούζα μου. Φαινόμουν πολύ περίεργη. Δεν θα με ξαναδείτε να καπνίζω πούρο μπροστά σε κανέναν. Δεν είναι μια φωτογραφία, για την οποία είμαι περήφανη».

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if (autoRefresh) { console.log(`refresh of ${code} registered….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο