Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν μόνο ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του έγινε αλλά έμεινε κατευχαριστημένος και από τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα αλλά και τις εγκαταστάσεις.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είχε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση με τον Μαρσέλο για το που τον υπολογίζει αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό. Κορμπεράν και Μαρσέλο τα είπαν για αρκετή ώρα καθώς είχαν αρκετά πράγματα για να μιλήσουν.

Για τις πρώτες εικόνες του Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη και την παρουσίασή του και στον Ολυμπιακό αλλά και τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για τον 34χρονο παίκτη και φυσικά για που τον προορίζει. Και βέβαια το πόσο τον υπολογίζει και το πόσο ποντάρει στην προσωπικότητά του και την εμπειρία του. Άλλωστε μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν φάνηκε και το πόσο εντυπωσιάστηκαν και οι δύο από την υποδοχή του κόσμου των Πειραιωτών στον παίκτη στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Δευτέρας.

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο