Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη «μάχη» της Ελληνίδας τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη για μια θέση τον τελικό του Roland Garros. Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση χθες η Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Ίγκα Σβιάτεκ και έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που θα αγωνιστεί σε ημιτελικά Grand Slam. Μια κατάκτηση η οποία μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Ελληνίδα τενίστρια τα τελευταία χρόνια προπονείται σκληρά και βήμα-βήμα κατακτά την «κορυφή».

Παρά την πανδημία η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, δούλεψε πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες μαζί με τον γυμναστή Γιώργο Παναγιωτόπουλο, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από περίπου ένα χρόνο το Functional Tennis.

Η σκληρή προετοιμασία της Μαρίας Σάκκαρη

Στη μεγάλη σημερινή μάχη (στις 18:00) για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η οποία απέκλεισε με 2-0 σετ την 17χρονη Κόρι Γκοφ. Το Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης μετράει 10 συνεχόμενες νίκες κι έχει ρεκόρ 12-1 σε χωμάτινη επιφάνεια τη φετινή σεζόν, κάτι που φανερώνει και την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbz4athla4o9-sf)

Η ώρα και το κανάλι
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο