Όλα τα hot vivo smartphones σε ανεπανάληπτα Summer Sales

Καλοκαίρι σημαίνει χαρούμενες στιγμές και η vivo φροντίζει να απογειώσεις στο έπακρο κάθε μια από αυτές, χαρίζοντάς σου τρία από τα Top Φωτογραφικά Smartphones σε Προσφορές που ανεβάζουν την διάθεση και την θερμοκρασία! Και αν σταδιακά το θερμόμετρο ανεβαίνει, τα vivo X90 Pro 5G, vivo Y22S & vivo Y35 έρχονται να σε δροσίσουν με Super Tιμές που δεν μπορείς να αντισταθείς και θέλεις να προλάβεις!

vivo Y35: Premium εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις στα 249,90€

To vivo Y35 αποδεικνύει ότι ένα smartphone μπορεί να έχει εξαιρετική και ενδεχομένως premium-feel ποιότητα ακόμα και αν ανήκει σε mid-range κατηγορία τιμής.

Το vivo Y35 έρχεται να αναβαθμίσει την καθημερινότητα σου αλλά και να ταιριάξει στο καλοκαιρινό στυλ σου. Η vivo με το Υ35 φανερώνει για ακόμη μια φορά την φιλοσοφία της εταιρίας που στοχεύει στην δημιουργία smartphones που συνδυάζουν μοντέρνο και κομψό design με πρωτοποριακές λειτουργίες σε προσιτή τιμή.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς vivo Y έτσι και το vivo Y35 ξεχωρίζει για το μοντέρνο design, την εξαιρετική φωτογραφική εμπειρία και την μπαταρία αστείρευτης ενέργειας 5.000mAh που φροντίζει να μην ξεμένεις ποτέ!

Με το vivo Y35, έχεις την δυνατότητα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο