Το Google Translate έρχεται στις εφαρμογές iOS και Android του Gmail

(Credit: Shutterstock / Diego Thomazini)

Την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα μήνυμα Gmail σε μια γλώσσα που δεν μιλάτε, θα μπορείτε να το μεταφράσετε στο τηλέφωνό σας.

Το Gmail υποστηρίζει εδώ και καιρό μεταφράσεις στο διαδίκτυο, αλλά η Google έχει τώρα προσθέσει τη δυνατότητα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο στις εφαρμογές Android και iOS. Το εργαλείο υποστηρίζει περισσότερες από 100 γλώσσες και, όπως και το αντίστοιχο εργαλείο του διαδικτύου, θα λειτουργεί αυτόματα κάθε φορά που εντοπίζει ότι το email σας μπορεί να μην είναι στην κύρια γλώσσα σας.

Το Gmail καθορίζει την προτιμώμενη γλώσσα σας από τη “γλώσσα εμφάνισης του Gmail” στις ρυθμίσεις σας. Κάθε φορά που έρχεται ένα email που είναι σε διαφορετική γλώσσα, το Gmail θα εμφανίζει ένα πανό “Μετάφραση σε” στο επάνω μέρος της σελίδας. Από εκεί, θα μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να δείτε το email στην αρχική του μορφή ή να το μεταφράσει το Gmail για εσάς.

Αν έχετε την τάση να λαμβάνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια συγκεκριμένη γλώσσα, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Gmail να μεταφράζει πάντα μια συγκεκριμένη γλώσσα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο