Το Google Lens μπορεί τώρα να εντοπίσει τα προβλήματα του δέρματος τραβώντας μια φωτογραφία

(Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

Αν υποφέρετε από εξάνθημα ή άλλη δερματική πάθηση, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το Google Lens, τη λειτουργία οπτικής αναζήτησης της εταιρείας, για να σας βοηθήσει στη διάγνωση του προβλήματος.

Απλά τραβήξτε μια φωτογραφία της πληγείσας περιοχής χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Lens και η εταιρεία θα προσπαθήσει να εντοπίσει το πρόβλημα για εσάς. “Η περιγραφή μιας περίεργης ελιάς ή ενός εξανθήματος στο δέρμα σας μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει μόνο με λέξεις”, έγραψε η εταιρεία σε μια ανάρτηση στο blog της.

Google Lens function

Είναι καλύτερο να επισκεφθείτε έναν γιατρό για την πιο ακριβή αξιολόγηση, αλλά η λειτουργία Google Lens θα μπορούσε να δείξει στους χρήστες τη σωστή κατεύθυνση όταν πρόκειται για θεραπεία για λιγότερο σοβαρές καταστάσεις. Η τεχνολογία λειτουργεί τραβώντας μια φωτογραφία του δερματικού σας προβλήματος και συγκρίνοντάς την με οπτικές αντιστοιχίες.

Η λειτουργία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να δοκιμάσουν το Google Lens. Στην ανάρτησή του, ο τεχνολογικός γίγαντας επισημαίνει επίσης ότι το Google Lens μπορεί να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο