Το τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei θα ξεκινήσει σύντομα τη μαζική παραγωγή

H Huawei πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή σε ένα τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο και θα μπορούσε να φτάσει πριν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας Huawei Mate 70 κατά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Μια φωτογραφία που διέρρευσε λίγες ημέρες πριν δείχνει τον πρώην CEO και νυν Πρόεδρο του Consumer Business Group της Huawei, Richard Yu, σε ένα αεροπλάνο να κρατά τη συσκευή. Φαίνεται ότι το τηλέφωνο που κρατά είναι τριπλά αναδιπλούμενο λόγω της κεντραρισμένης οπής διάτρησης για την κάμερα selfie στην αριστερή οθόνη με δύο πτυχές μετά.

Huawei, Το τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei θα ξεκινήσει σύντομα τη μαζική παραγωγή

Σύμφωνα με ανάρτηση του leaker Digital Chat Station στο Weibo, το τηλέφωνο θα είναι το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο με διπλό μεντεσέ μέσα-έξω στον κόσμο. Ξεδιπλωμένη, η εσωτερική οθόνη θεωρείται εξαιρετικά επίπεδη και αγγίζει τις 10 ίντσες.

Ο DCS αναφέρει ότι ο επεξεργαστής εφαρμογών που τρέχει το τηλέφωνο θα είναι ένα chipset της σειράς Kirin 9, το οποίο αρχικά αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά Mate 70. Δεν είναι σαφές εάν το τσιπ θα κατασκευαστεί από την SMIC χρησιμοποιώντας τον κόμβο 7nm ή αν το μεγαλύτερο χυτήριο της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο