Το «κορίτσι του μετρό» που ξέρουν πλέον εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο – Εσείς τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας στα ΜΜM;

Πώς περνάτε την ώρα σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Κάνοντας scrolling στο τηλέφωνό σας; Ακούτε μουσική και κοιτάτε το πάτωμα; Λοιπόν, όχι αν είστε η Sabrina Bahsoon. Ή, όπως είναι πλέον γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, Tube Girl (Κορίτσι του μετρό).

Τα βίντεό της με χορευτικές φιγούρες που βιντεοσκοπεί στο μετρό του Λονδίνου κατέκτησαν γρήγορα το TikTok, προσελκύοντας 300.000 followers και 12 εκατομμύρια likes. Αυτό μετέτρεψε το Tube Girl σε μόδα, καθώς και άλλοι ανεβάζουν τις δικές τους εκδοχές, και εκτόξευσε τη Sabrina σε μια νύχτα σε status icon στα μάτια των θαυμαστών της.

Και αν χρειαζόσασταν κάποια απόδειξη για το πόσο δημοφιλής έχει γίνει, όταν το BBC Asian Network τη συνάντησε στο κέντρο του Λονδίνου, η συνέντευξή διακόπηκε όταν την εντόπισαν.

«Θεέ μου, σε αγαπώ!». Η κραυγή προήλθε από μια ομάδα μαθητριών. Πλησιάζουν νευρικά όταν αναγνωρίζουν τη Sabrina, η οποία χαρούμενα τους μιλάει και ποζάρει για μια φωτογραφία.

Η άνοδός της μέχρι να γίνει η βασίλισσα του χορού στο TikTok και μια διασημότητα του διαδικτύου συνέβη μέσα σε λίγες εβδομάδες – αλλά πώς το έκανε;

Λοιπόν, όλα ξεκίνησαν με ένα «όχι».

«Πρέπει να πηγαινοέρχομαι παντού γιατί ζω αρκετά μακριά από…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο