Τι είναι το «ghost poop» και γιατί κάνουν χαμό στο TikTok τα «κακά που εξαφανίζονται» – Ειδικοί απαντούν

Τώρα το βλέπεις – τώρα δεν το βλέπεις. Κάτι ετοιμάζεται στο TikTok και θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα του πρωινού καφέ σας. «Τα κακά – φάντασμα» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει όταν τα κόπρανα κάποιου βυθίζονται στο κάτω μέρος της τουαλέτας και φαινομενικά εξαφανίζονται χωρίς ίχνος», λέει η ειδικός στην υγεία του εντέρου και διαιτολόγος Τζούλι Μπαλσάμο σε ένα email την Τρίτη στη New York Post.

Με άλλα λόγια, αν έχετε πάει για το Νο2 και μετά κοιτάξατε στην τουαλέτα, μόνο και μόνο για να δείτε τα περιττώματά σας να εξαφανίζονται, σημαίνει ότι έχετε βιώσει το «φάντασμα» — και το ίδιο συμβαίνει αν έχετε σκουπιστεί και δεν υπάρχει τίποτα στο χαρτί υγείας.

Με αφορμή ένα hashtag με περισσότερες από 15 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το «ghost poop» είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται, καθώς είναι το αποτέλεσμα μιας υγιούς κένωσης — τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον. Μία Καναδή γιατρός, η Dr. Janine Bowring ισχυρίστηκε σε ένα βίντεο με περισσότερες από 7,3 εκατομμύρια προβολές αυτή την εβδομάδα, ότι εάν αντιμετωπίζετε αυτό το είδος κενώσεων, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε ένας από τους «πιο υγιείς ανθρώπους…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο