Τα «γαλλικά» ντελιβερά σε πελάτισσα γιατί θεώρησε μικρό το φιλοδώρημα που του έδωσε

Μία… πίτσα έγινε η αφορμή για κοσμητικά σχόλια ενός ντελιβερά σε πελάτισσα. Μια γυναίκα από το Τέξας μοιράστηκε τη στιγμή που ένας διανομέας πίτσας την έβρισε για το φιλοδώρημα των 5 δολαρίων που του έδωσε, για μια παραγγελία που όπως είπε ότι κόστιζε μόλις 20 δολάρια.

Η Lacey Purcival δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok, δείχνοντας τον οδηγό που αναγνώρισε ως Corey να παραδίδει το φαγητό στο σπίτι της. Διακρίνεται ο διανομέας να χτυπά το κουδούνι και η Purcival να ανοίγει την πόρτα και να τον καλωσορίζει.

Αφού παραλίγο να ρίξει την πίτσα καθώς την έβγαζε, ο Corey της παρέδωσε το φαγητό ενώ η γυναίκα τον ευχαριστούσε με ενθουσιασμό. Καθώς άρχισε να περπατά πίσω στο αυτοκίνητό του, ο ντελιβεράς γύρισε και είπε: «Θέλω απλώς να πω ότι είναι ένα ωραίο σπίτι για ένα φιλοδώρημα μόλις 5 δολάρια». «Ευχαριστώ!” απάντησε η προφανώς αιφνιδιασμένη Purcival. «άντε γ@@@@ », είπε ο ντελιβεράς καθώς έφευγε από το σπίτι.

«Λοιπόν, πόσα πρέπει να δίνω φιλοδωρήματα για μια πίτα 20 δολαρίων;;» έγραψε η Purcival λεζάντα στο βίντεο TikTok. Σύμφωνα με αυτήν, το «μικρό» φιλοδώρημα που έκανε έξω φρενών τον Corey ανήλθε στο 25% του λογαριασμού. Οι αντιδράσεις στο βίντεο ήταν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο