Ο emulator UTM SE φέρνει παιχνίδια των Windows XP στο iPhone σας

Η Apple ενέκρινε το UTM SE, μια εφαρμογή emulator που επιτρέπει στους χρήστες iOS και visionOS να απολαμβάνουν παλιά παιχνίδια PC.

Ο προγραμματιστής του UTM SE ανακοίνωσε την έγκριση μέσω μιας ανάρτησης στο X κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σημειώνοντας ότι η ομάδα άλλαξε το build της εφαρμογής έτσι ώστε να μπορεί να τρέξει χωρίς just-in-time compilers ή JIT, τους οποίους η Apple δεν υποστηρίζει. Για όσους βρίσκονται στην ΕΕ, η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στο μέλλον και στο κατάστημα εφαρμογών ανοιχτού κώδικα AltStore PAL (που δημιουργήθηκε από τους δημιουργούς του εξομοιωτή Nintendo Delta).

“Shoutouts στην ομάδα του AltStore για τη βοήθειά της και στην Apple για την επανεξέταση της πολιτικής της”, έγραψε ο προγραμματιστής του UTM στο X.

Η νέα εφαρμογή UTM SE υποστηρίζει λειτουργία τερματικού καθώς και λειτουργία VGA και εξομοιώνει αρχιτεκτονικές υπολογιστών x86 και RISC-V, επιτρέποντάς σας να παίζετε old-school παιχνίδια, όπως pinball, Oregon Trail ή Doom. Είναι σαν να έχετε τον παλιό σας υπολογιστή με Windows XP στο iPhone σας.

Ο εξομοιωτής υποστηρίζει τα Windows XP καθώς…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο