Ο παπα-Δημήτρης των Αγίων Ισιδώρων θα παντρέψει Γιώργο Αγγελόπουλο και Δήμητρα Βαμβακούση

Είναι ο πνευματικός τους, μέσω του οποίου και γνωρίστηκαν – Η επιστροφή του ιερέα Δημητρίου Λουπασάκη στον ναό, μετά από αρκετούς μήνες

Τον πνευματικό τους πατέρα επέλεξαν για να τους παντρέψει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Λουπασάκης, ευρύτερα γνωστός και ως παπα-Δημήτρης σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr να επιστρέψει στον Λυκαβηττό και τον ναό στις 14 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την πολύμηνη απουσία του και τις αντιδράσεις των πιστών.

Οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor» έδειξαν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στον παπα-Δημήτρη και τώρα θέλουν να είναι εκείνος που θα τους ενώσει με τα δεσμά του γάμου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το ekklisiaonline.gr

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if (autoRefresh) { console.log(`refresh of ${code} registered. Will trigger once in viewport `) googletag.pubads().addEventListener(‘impressionViewable’, function (event) { if (event.slot === definedSlot) { console.log(event.slot, event.slot.getSlotElementId()) if ((event.slot.getTargeting(REFRESH_KEY) || ”).indexOf(‘yes’)…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο