Οι «άγνωστοι μασκοφόροι» που κλωτσούν πόρτες σπιτιών μετά τα μεσάνυχτα και τρομοκρατούν πολίτες

Ένα ενοχλητικό challenge στο TikTok με «κλωτσιές σε πόρτες» φαίνεται πως επέστρεψε μετά από διακοπή 18 μηνών περίπου. Αυτή τη φορά, μια ομάδα εφήβων στη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έκανε την επικίνδυνη φάρσα, κατά την οποία φορούν μάσκες και κλωτσάνε εξώπορτες μέσα στη νύχτα.

«Η σύζυγός μου έπαθε κρίση πανικού εκείνη τη στιγμή επειδή ήταν τόσο ταραγμένη», δήλωσε ο Jeffrey Gibson, θύμα της φάρσας, στο Fox 35 Orlando, η οποία συνέβη την Τρίτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στην Deltona.

Το βίντεο της φάρσας, το οποίο καταγράφηκε μέσω της κάμερας ασφαλείας, δείχνει έναν νεαρό χωρίς μπλούζα, με ένα μπλουζάκι που κρύβει το πρόσωπό του, να κλωτσάει με δύναμη την πόρτα του τρεις φορές. Στη συνέχεια, η ομάδα φεύγει με ένα όχημα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος φέρεται να έτρεξε στην εξώπορτα μόλις άκουσε τη φασαρία, δήλωσε ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για κάτι που έγινε για πλάκα. «Μέχρι που είδα το βίντεο, δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι ήταν κάποιοι νέοι που έπαιζαν κάτι που φαινόταν να είναι μια πολύ κακή φάρσα», σημείωσε.

Η πρόκληση «κλωτσώντας την πόρτα» – μία από τις πολλές επικίνδυνες ασχολίες που κυκλοφορούν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο