Μπαρότσαρκα μετά το Τροκαντερό: Η Uber αποκαλύπτει τους κορυφαίους προορισμούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι οδηγοί της Uber στο Παρίσι ήταν πολυάσχολοι αυτόν τον μήνα μεταφέροντας τους φίλους του αθλητισμού στους Ολυμπιακούς χώρους και στα τουριστικά hotspots, και η υπηρεσία ride-hailing παρουσίασε σήμερα λεπτομερώς τους κορυφαίους προορισμούς της πόλης κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Το Τροκαντερό, όπου διεξάγονται αγώνες ποδηλασίας, τριάθλου, περπατήματος και μαραθωνίου, είναι το πιο δημοφιλές σημείο αποβίβασης για όσους παρακολουθούν τις εκδηλώσεις. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Πύργος του Άιφελ είναι το σημείο που επισκέπτονται οι τουρίστες, ακολουθούμενο από το Μουσείο του Λούβρου και την Αψίδα του Θριάμβου στα Ηλύσια Πεδία.

Καθώς 35 χώροι μέσα και γύρω από την πόλη φιλοξενούν Ολυμπιακές εκδηλώσεις, πολλοί επισκέπτες βρίσκονται συχνά σε κίνηση – ένας συγκεκριμένος επιβάτης πραγματοποίησε 39 διαδρομές σε διαφορετικούς χώρους κατά τη διάρκεια των Αγώνων, αναφέρει η Uber.

Ωστόσο, δεν μένουν όλοι οι επιβάτες στην πόλη. Ένας Αμερικανός φίλαθλος από τη Νέα Υόρκη διένυσε 444 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει μια εκδήλωση στο Τροκαντερό, ενώ ένας Γάλλος φίλαθλος διένυσε 424 χιλιόμετρα. Ένας άλλος Αμερικανός από το Λος Άντζελες ταξίδεψε 368 χιλιόμετρα μέχρι την La Defense Arena για να παρακολουθήσει τα αγωνίσματα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο