Μάθε τα πάντα για το νέο foldable Samsung Galaxy Z Fold 5

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων Galaxy smartphones, τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5. Ο νέος μηχανισμός αναδίπλωσης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για κάθε χρήστη μέσω του κομψού και συμπαγή σχεδιασμού, των επιλογών προσαρμογής και των ισχυρών επιδόσεων. Ο νέος μεντεσές, Flex Hinge, καθιστά δυνατή την εμπειρία της αναδίπλωσης, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό. Αυτές οι εκπληκτικές αναδιπλούμενες συσκευές, δίνουν την δυνατότητα για εξαιρετικές φωτογραφίες από διαφορετικές και δημιουργικές «γωνιές», μέσω της FlexCam.

Samsung Galaxy Z Fold 5: Ένα εργαλείο παραγωγικότητας με μεγάλη οθόνη

Με τη μεγάλη και καθηλωτική του οθόνη και τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας, το Galaxy Z Fold5 είναι πιο λεπτό, ελαφρύ και φορητό από ποτέ και προσφέρει τις πιο ισχυρές επιδόσεις στη σειρά Galaxy Z.

Το Galaxy Z Fold συνεισφέρει στη μεταμόρφωση της καθημερινής παραγωγικότητας των χρηστών μέσω της μεγάλης οθόνης του, ενώ έχει εξελιχθεί από το Multi Window και το App Continuity παρέχοντας πλέον ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, όπως η γραμμή εργασιών , το drag and drop και η βελτιστοποίηση των εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών.

Το S Pen Fold Edition που εισήχθη στην τρίτη γενιά Fold…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο