Μάθε τα πάντα για το νέο foldable Samsung Galaxy Z Flip 5

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων Galaxy smartphones, τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5. Ο νέος μηχανισμός αναδίπλωσης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για κάθε χρήστη μέσω του κομψού και συμπαγή σχεδιασμού, των επιλογών προσαρμογής και των ισχυρών επιδόσεων. Ο νέος μεντεσές, Flex Hinge, καθιστά δυνατή την εμπειρία της αναδίπλωσης, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό. Αυτές οι εκπληκτικές αναδιπλούμενες συσκευές, δίνουν την δυνατότητα για εξαιρετικές φωτογραφίες από διαφορετικές και δημιουργικές «γωνιές», μέσω της FlexCam.

Galaxy Z Flip5: Το εργαλείο «τσέπης» για την έκφραση της προσωπικότητας του χρήστη

Το Galaxy Z Flip 5 είναι μια συσκευή «τσέπης» και προσφέρει εκπληκτική «αναδιπλούμενη εμπειρία» που επιτρέπει στον χρήστη να εκφράζει την προσωπικότητα του.

Το νέο Flex Window, που είναι πλέον 3,78 φορές μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υφιστάμενων και νέων δυνατοτήτων. Παρέχει περισσότερες επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων ενημερωτικών και γραφικών ρολογιών που μπορούν να ταιριάζουν με την οθόνη της σειράς Galaxy Watch6 του χρήστη, καθώς και κομψά πλαίσια. Επιπλέον, η νέα θήκη Flipsuit του Galaxy Z Flip5 παρέχει προστασία της συσκευής με μια κάρτα NFC που μπορεί να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο