Καμάλα Χάρις: Θα μπορούσε να σπάσει όλα τα ταμπού και να είναι η πρώτη μαύρη πρόεδρος των ΗΠΑ;

Όσο ο Τζο Μπάιντεν πάει από το κακό στο χειρότερο τόσο οι Ρεπουμπλικάνοι βλέπουν την Χάρις στη θέση του νυν προέδρου

Για χρόνια ήταν o φόβος και ο τρόμος των Ρεπουμπλικανών. Η ψήφος για την επανεκλογή του προέδρου Τζο Μπάιντεν, όπως συχνά κατηγορεί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, είναι στην πραγματικότητα ψήφος για την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις. Πρόκειται για μια γραμμή επίθεσης που ενίοτε χρωματίζεται με ρατσιστικές και μισογυνιστικές προεκτάσεις.

Η θλιβερή απόδοση του Μπάιντεν στο προεδρικό ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας έκανε τους Δημοκρατικούς να ζητήσουν από τον Μπάιντεν να παραιτηθεί ο οποίος ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί παρά μόνο αν του το ζητήσει ο Θεός. «Αν ο Παντοδύναμος Κύριος κατέβαινε και έλεγε “Τζο, βγες από την κούρσα”, θα έβγαινα από την κούρσα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Μπάιντεν.

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if (autoRefresh) { console.log(`refresh of ${code} registered. Will trigger once in…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο