Η «θεωρία του λάθος παπουτσιού» είναι το τελευταίο viral κόλπο του styling

Είναι μια φαινομενικά αντιαισθητική κίνηση το να συνδυάσετε σανδάλια με παντελόνια ή χοντρά αθλητικά με ένα φόρεμα, ωστόσο πρόκειται για την τελευταία viral τάση για να δείχνετε αβίαστα cool, σύμφωνα με τη New York Post. Αποκαλείται «η θεωρία του λάθος παπουτσιού» και πρόκειται για ένα κόλπο του styling.

Με αφετηρία το ρητό ότι «τα αντίθετα έλκονται», τα σύνολα συνδυάζονται με έντονα αντιθετικά υποδήματα που μιμούνται μια διαφορετική ατμόσφαιρα από το υπόλοιπο look.

Για παράδειγμα, μια πιο θηλυκή, φλοράλ φούστα θα μπορούσε να συνδυαστεί με ογκώδεις, αντρικές μπότες. Ή ένα γυαλιστερό παντελόνι ή φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με χοντρά αθλητικά παπούτσια.

«Όταν δημιουργείτε ένα ντύσιμο, υπάρχει πάντα ένα παπούτσι που νιώθετε σαν τη “σωστή” επιλογή – ένα ανάλαφρο φόρεμα θα πήγαινε με ένα σανδάλι, ένα παντελόνι θα πήγαινε με ένα παπούτσι με τακούνι ή ένα παπούτσι τύπου loafer», δήλωσε στη New York Post η Toiby Hayes, δημιουργός περιεχομένου με σχεδόν 60.000 followers στο TikTok.

Αλλά η «απροσδόκητη» επιλογή παπουτσιού, είπε η 26χρονη, προσθέτει ευελιξία και οπτική ποικιλία σε κάθε ντύσιμο – και μάλιστα διευρύνει τις δυνατότητες της γκαρνταρόμπας σας.

«Ο αγαπημένος μου τρόπος για το λάθος παπούτσι είναι να συνδυάσω ένα φόρεμα με αθλητικά παπούτσια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο