
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης και 15 πολιτείες προσέφυγαν χθες, Πέμπτη, στα αστικά δικαστήρια κατά της Apple, καθώς η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η εταιρεία, που κατασκευάζει το iPhone, δημιουργεί μονοπώλιο στην αγορά των κινητών τηλεφώνων, πλήττει μικρότερους ανταγωνιστές και αυξάνει τις τιμές.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Η απάντηση της Apple στην αγωγή της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με το iPhone – «Απειλεί αυτό που είμαστε»
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Ηλεκτρικοί δρόμοι: Η τεχνολογία που μειώνει τις μπαταρίες EV και ανατρέπει τις μεταφορές - Newsbeast { if (window.matchMedia) { const prefersDark = window.matchMedia('(prefers-color-scheme: dark)').matches;
Η Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα τη νέα σειρά smartphones Mate80 στις 25 Νοεμβρίου στην Κίνα. Αν και η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη
Η εικονική πραγματικότητα νικά τη ναυτία: Πώς η τεχνολογία VR μπορεί να κάνει τα ταξίδια στο διάστημα πιο άνετα - Newsbeast { if (window.matchMedia)