Για τις προκλήσεις γύρω από τη διείσδυση και ζήτηση των συνδέσεων οπτικής ίνας απευθείας στο σπίτι (FTTH), τον ρόλο της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης και τις πολιτικές που θα ξεκλειδώσουν την ανάπτυξή τους γεφυρώνοντας την απόσταση που χωρίζει την Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πλεύρης, Διευθυντής Δικτύου της Vodafone Ελλάδας, στο FTTH Conference που φέτος διεξήχθη στο Βερολίνο.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Δηλώσεις του Διευθυντή Δικτύου Vodafone Ελλάδας από το διεθνές FTTH Conference στο Βερολίνο
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Νέα «βόμβα» έριξε η εταιρεία Meta στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον έλεγχο των μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, καθώς ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα
«Θα σε εξαφανίσω, θα σου βγάλω τα έντερα» – Απίστευτοι διάλογοι του TikToker που απειλούσε και εκβίαζε θύματά του – Newsbeast { if (window.matchMedia)
Η Apple λανσάρει το iPhone 17 Air μαζί με τα iPhone 17, iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max αυτόν τον Σεπτέμβριο και
Η Meta λανσάρει το «παγκόσμιο μοντέλο» ΑΙ για να φέρει τις μηχανές πιο κοντά στην ανθρώπινη αντίληψη
Η Meta λανσάρει το «παγκόσμιο μοντέλο» ΑΙ για να φέρει τις μηχανές πιο κοντά στην ανθρώπινη αντίληψη - Newsbeast { if (window.matchMedia) { const