Αυτό είναι το Samsung Galaxy S24 FE – Εικόνες και προδιαγραφές που διέρρευσαν αφήνουν λίγα στη φαντασία

Το Samsung Galaxy S24 FE αναμένεται να γίνει επίσημο σύντομα και, αν και η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικό ακόμα, οι προδιαγραφές και οι εικόνες του που διέρρευσαν από το Android Headlines αφήνουν λίγα στη φαντασία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Samsung Galaxy S24 FE θα τροφοδοτείται από το Exynos 2400e SoC και θα τρέχει το One UI 6.1.1 από το κουτί. Θα συνοδεύεται επίσης από τη σουίτα Galaxy AI, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών AI, όπως Generative Edit, Circle to Search, Sketch to Image και Live Translate.

Το Samsung Galaxy S24 FE θα έχει πλαίσιο αλουμινίου και θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών FullHD+ 120Hz με μέγιστη φωτεινότητα 1.900 nits και προστασία Gorilla Glass Victus+. Θα διαθέτει τέσσερις κάμερες – κύρια 50MP, ultrawide 12MP, τηλεφακό 8MP (3x οπτικό ζουμ) selfie.

Το Galaxy S24 FE θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.565 mAh και η Samsung θα το διαφημίσει με διάρκεια μπαταρίας έως και 78 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής και έως 29 ώρες για αναπαραγωγή βίντεο. Το smartphone θα είναι επίσης αδιάβροχο.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy S24 FE θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις γραφίτη, μπλε, ασημί/λευκό, πράσινο και κίτρινο, με δύο ακόμη αποχρώσεις αποκλειστικά στον ιστότοπο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο