Όταν όλοι λένε με τα μάτια ότι δεν πρέπει να παντρευτείς αλλά εσύ το κάνεις έτσι και αλλιώς

Οι φίλοι μας είναι εκεί για να μας στηρίζουν στα καλά και στα άσχημα. Κυρίως να είναι δίπλα μας στις λάθος επιλογές μας. Ακόμα και αν μας έχουν προειδοποιήσει για αυτές. Όταν φτάνουμε όμως στο ζήτημα των σχέσεων, τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι κρατούν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους όταν πιστεύουν ότι κάποιος κάνει λάθος επιλογή να παντρευτεί τον σύντροφό του. Το τι πραγματικά νιώθουν όμως δεν κρύβεται από τις εκφράσεις του προσώπου τους.

Όπως ανακάλυψε πρόσφατα μια γυναίκα κοιτάζοντας τις παλιές φωτογραφίες του γάμου της. Συνήθως, κοιτάζοντας πίσω στις φωτογραφίες του γάμου σας αισθάνεστε χαρούμενοι, αλλά αν ο γάμος έχει χαλάσει, μπορεί να φέρει στο μυαλό κάποιες οδυνηρές αναμνήσεις.

Η χρήστης του TikTok παρά τον διαλυμένο γάμο έκανε ένα πέρασμα από τις παλιές φωτογραφίες του γάμου της και παρατήρησε μερικές ξεκαρδιστικές λήψεις από τα πρόσωπα των παράνυμφων της τη μεγάλη μέρα οι οποίες ήξεραν ξεκάθαρα πού πήγαινε αυτός ο γάμος.

Το βίντεο αυτοκριτικής στο TikTok

Η γυναίκα, που ζει στις ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, με το όνομα finleybb, όπου έχει προβληθεί πλέον πάνω από 600 χιλιάδες φορές. «Όταν δεν έπρεπε να παντρευτείς ποτέ και ήταν στα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο