Όταν ένας serial killer έβγαινε live στον Χάουαρντ Στερν και παραδεχόταν ότι έχει δολοφονήσει 12 γυναίκες

Δεν υπάρχει κάτι πιο σοκαριστικό από μία ψυχρή παραδοχή ενός εγκλήματος. Στην ιστορία των ΜΜΕ (κυρίως της τηλεόρασης και των ραδιοφώνων) πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες εγκλημάτων να καταγράφονται ζωντανά ή ανθρώπους να παραδέχονται φρικτές πράξεις. Το 1997 ένας serial killer είχε βγει live στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν και είχε παραδεχθεί ότι είχε δολοφονήσει 12 γυναίκες.

Το ηχητικό βρήκε το δρόμο του προς το TikTok, κάνοντας ξανά το γύρο του διαδικτύου. Και είναι συνταρακτικό όσα χρόνια και αν περάσουν.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το true911calls, επαναφέρει την κλήση μεταξύ του οικοδεσπότη Στερν, της συμπαρουσιάστριάς του Ρόμπιν Ουίβερς και του ανθρώπου που καλεί ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα «Κλέι».

Το 1997, ο Κλέι πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να πει στους παρουσιαστές με απίστευτη ψυχραιμία ότι είχε σκοτώσει 12 σεξεργάτριες. Αυτό το περίεργο τηλεφώνημα δεν ήταν ασυνήθιστο για το σόου, όπου ο Στερν συχνά ψαρεύει τις κλήσεις από ανθρώπους με τρελές ιστορίες.

Αλλά καθώς η συζήτηση προχωρούσε, έγινε σαφές στον Στερν και στους ακροατές το συγκεκριμένο τηλεφώνημα ακουγόταν πολύ σοβαρό.

«Έκανα σεξ μαζί τους και τις σκότωνα με ένα σφυρί. Ένα χτύπημα χρειαζόταν…»

Οι Στερν και Ουίβερ του έκαναν ερωτήσεις σχετικά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο