«Χρονοταξιδιώτης» ισχυρίζεται ότι προέβλεψε την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ – «Αυτή είναι η επόμενη κίνηση του»

Ένας λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αρχίσει να γίνεται viral, αφού ο δημιουργός του ισχυρίζεται ότι πραγματοποιεί ταξίδια στο χρόνο, πως έρχεται από το έτος 3.000 και ότι έχει προβλέψει την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ, αλλά και την επόμενη κίνηση του.

Ο χρήστης με το όνομα «Time Traveler 3000» αρχίζει να κάνει πάταγο στο TikTok με το βίντεο που ανέβασε, αφού ισχυρίζεται ότι εδώ και μήνες προέβλεψε την αγορά του κολοσσού των social media από τον πανίσχυρο μεγιστάνα.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η mirror.co.uk, ο «χρονοταξιδιώτης» προέβλεψε ότι ο Μασκ θα πάρει πίσω τον μόνιμο αποκλεισμό του Ντόναλντ Τραμπ από το Twitter, που επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ μετά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο.

«Για να αποδείξω ότι είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο θα σας πω τι συμβαίνει με τον Έλον Μασκ», είπε χαρακτηριστικά στο σύντομο βίντεο που ανάρτησε και πρόσθεσε ότι «όπως είχα προβλέψει πριν από μήνες, ο Έλον θα αγόραζε το Twitter και στη συνέχεια θα έπαιρνε πίσω τον αποκλεισμό του Ντόναλντ Τραμπ».

Παρόλα αυτά, είπε πως «αυτή είναι η επόμενη κίνηση του»…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο