Χαμός στο TikTok με δύο διασώστες που χορεύουν μέσα σε ασθενοφόρο

Χαμός έχει γίνει στο TikTok με δύο νοσοκόμους-διασώστες οι οποίοι βιντεοσκοπήθηκαν να χορεύουν υπό τους ήχους του «Da Ya Think I’m Sexy» του Rod Stewart στο ασθενοφόρο τους. Πλήθος τα σχόλια μετά το viral video καθώς η χώρα τους αντιμετωπίζει μία ραγδαία άνοδο θανάτων και κρουσμάτων λόγω κορονοϊού.

Ο Chris Pullar, από το West Sussex, και ένας συνάδελφος του στο NHS καταγράφουν να γυρίζουν τους γοφούς τους αλά μακαρένα στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου τους στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύριο προβολές.

Το στιγμιότυπο, που τραβήχτηκε στις 15 Δεκεμβρίου, δείχνει το ζευγάρι με τις στολές να χορεύει χορού με το πασίγνωστο τραγούδι, ενώ τα χέρια τους είναι τοποθετημένα πίσω από το κεφάλι τους.

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας το 2020 ο Pullar εργάστηκε από την T9 Ambulance Service Limited ως οδηγός αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης μέσω του Ομίλου Υπηρεσιών Υγείας και Μεταφορών (HATS) – και εξακολουθούσε να γυρίζει βίντεο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πλήθος τα αρνητικά σχόλια στο TikTok

Ο πρώην πυροσβέστης, ο οποίος ακούει στο όνομα χρήστη @landrovermedic, έγραψε sth λεζάντα στο βίντεο «Γιατί όχι ε;»- αλλά όσοι το είδαν δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι, αφού…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο