Χαμός με το νέο επικίνδυνο και αηδιαστικό trend στο TikTok που συνδυάζει μπλε σιρόπι για τον βήχα και… κοτόπουλο

Αντιμετωπίζει τα νυχτερινά συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης -και σίγουρα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μαρινάδα για πουλερικά. Ο λόγος για το σιρόπι του βήχα, που τον τελευταίο καιρό συνδυάζεται με κοτόπουλο και έχει γίνει ένα αρκετά επικίνδυνο, αλλά και αηδιαστικό trend στο TikTok.

Μια δυνητικά θανατηφόρα τάση κατά την οποία διάφοροι ανίδεοι μαγειρεύουν κοτόπουλο σε «σάλτσα» από το σιρόπι NyQuil έχει γίνει δημοφιλής σε σημείο που η εταιρεία του σιροπιού εκδίδει πλέον προειδοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωστή ως «NyQuil chicken» ή «sleepy chicken» challenge στο TikTok αλλά και σε άλλες πλατφόρμες, η viral τάση θέλει όσους την αποδέχονται να βράζουν στήθος κοτόπουλου στο μπλε σιρόπι και στη συνέχεια να το τρώνε, με αποτέλεσμα στις 15 Σεπτεμβρίου ο FDA να εκδίδει προειδοποίηση κατά της επικίνδυνης πρακτικής.

Η συγκεκριμένη τάση, σύμφωνα με τη New York Post θυμίζει τους έφηβους που τσιμπολογούσαν τα Tide Pods το 2018, οπότε η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο που προέτρεπε τους ανθρώπους να «χρησιμοποιούν τα Tide Pods για πλύσιμο, όχι για φαγητό».

Τώρα, η NyQuil στέλνει στο Twitter το ίδιο μήνυμα σε μεμονωμένους χρήστες που δημοσιεύουν σχετικές εικόνες και βίντεο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο