Χήρα χορεύει την ώρα που λέει την ιστορία για τη δολοφονία του άντρα της και προκαλεί οργή

Την κατηγορούν ότι «χορεύει πάνω στον τάφο του νεκρού συζύγου της». Μια χήρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έχει προκαλέσει οργή μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στη δολοφονία του συζύγου της… χορεύοντας.

Το αμφιλεγόμενο βίντεο προκάλεσε πολλά σχόλια και διαγράφηκε μετά τις αντιδράσεις, ανέβηκε όμως στη συνέχεια στο Twitter, όπου συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια views και πολλές οργισμένες αντιδράσεις, σύμφωνα με τη New York Post.

Η 39χρονη Jessica Ayers απάντησε στις αντιδράσεις με ένα νέο βίντεο στο TikTok, το οποίο ανάρτησε την Τετάρτη μετά το σχόλιο ενός ατόμου που αναρωτιόταν γιατί χορεύει με κάτι «τόσο τραυματικό».

«Διότι 8 χρόνια πριν ολόκληρη η ζωή μου τυλίχτηκε στις φλόγες», απάντησε. «Συνέβη στον άντρα μου αλλά δεν είναι εδώ πλέον. Έχασε τη ζωή του και κατά κάποιο τρόπο έχασα και τη δική μου. Και ναι, χορεύω, γιατί όχι; Σας έκανα να κοιτάξετε, σωστά;».

Στο viral βίντεο αναφερόταν στον θάνατο του συζύγου της, του 33χρονου Steven Justin Ayers, ο οποίος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα όταν το ζευγάρι επέστρεφε σπίτι με το τριών ημερών μωρό του από το νοσοκομείο, σύμφωνα με την Panama City News Herald. Ο δράστης, ο 62χρονος Charles Edward Shisler ισχυρίστηκε ότι το όπλο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο