Φθιώτιδα: Έβαλαν τρεις φορές μαθήτρια Δημοτικού σε λάθος σχολικό για να γυρίσει σπίτι της


Στιγμές αγωνίες έζησαν τρεις φορές, από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, μια μαθήτρια Δημοτικού και οι γονείς της στη Μακρακώμη, καθώς οι υπεύθυνοι του σχολείου την έβαζαν… σε λάθος λεωφορείο, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Η πρώτη φορά καταγράφηκε στο ξεκίνημα του σχολικού έτους, όταν δύο κοριτσάκια από την Τσούκα του Δήμου Μακρακώμης, που ξεκίνησαν να πηγαίνουν σαν «πρωτάκια» στο δημοτικό, δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους την καθορισμένη ώρα, με τους γονείς τους… να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Τελικά, σύμφωνα με το LamiaReport, μετά από 1,5 ώρα αγωνίας οι μαθήτριες είχαν εντοπιστεί στο λεωφορείο που επέστρεφε από Τυμφρηστό, καθώς τα είχαν βάλει σε λάθος γραμμή.

Το ίδιο λάθος έγινε ξανά την Τετάρτη (9/2) με το ένα κοριτσάκι, που ήταν μόνο του αυτή τη φορά. Το σφάλμα αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, όταν έφτασε στο Γυμνάσιο για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά και σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της άλλης γραμμής, το κοριτσάκι μπήκε στο σωστό λεωφορείο!

Πλέον, όμως, η μικρή φοβάται να πάει σχολείο, όπως λέει στο LamiaReport ο πατέρας της. Μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η δεύτερη, αλλά η τρίτη φορά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο