Φθινοπωρινό το Σάββατο – Πού θα σημειωθούν βροχές


Φθινοπωρινό σκηνικό θα επικρατήσει και το Σάββατο, με βροχές να σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Συγκεκριμένα,  αναμένονται τοπικές νεφώσεις και τοπικές βροχές, που θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία δεν αθ σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη, οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως στην Ανατολική Στερεά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 21, στη Θεσσαλία από 10 έως 22, στην Ήπειρο από 10 έως 27, στην Ανατολική Στερεά από 11 έως 21, στη Δυτική Στερεά από 13 έως 27, στην Πελοπόννησο από 12 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 16 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 26, στις Κυκλάδες από 16 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 20 έως 26 και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο