Φημολογείται ότι το Galaxy S23 Plus θα φοράει μπαταρία 4.700mAh

Μέχρι στιγμής, τα leaks δείχνουν ότι το S23 και το S23 Plus θα έχουν ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με τους προκατόχους τους, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν οι αλλαγές γίνονται εσωτερικά. Εξάλλου η σειρά S22 είναι έτσι κι αλλιώς πολύ όμορφη.

Το S22 Plus συνδυάζει την εξωτερική εμφάνιση με μια μπαταρία 4.500 mAh, ωστόσο υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Και αυτό αναμένεται να καλυφθεί με το S23 Plus. Εάν οι εσωτερικές πληροφορίες του The Elec αποδειχθούν ακριβείς, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν με ακυκλοφόρητες συσκευές Galaxy, τότε το S23 Plus θα φοράει μια μπαταρία μεγαλύτερη κατά περίπου 5 τοις εκατό.

Το ποσοστό ίσως να μην ακούγεται μεγάλο αλλά αν το σκεφτεί κανείς καλύτερα θα ήταν μεγάλο επίτευγμα από την πλευρά της Samsung εάν μια μπαταρία 4.700 mAh στριμωχνόταν σε ένα αμετάβλητο σώμα. Η εταιρεία σχεδιάζει να διατηρήσει το πάχος των 7,6 χιλιοστών και το βάρος των 195 γραμμαρίων του S22 Plus, κάτι που υποτίθεται ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βοήθεια της λεγόμενης “stacking” τεχνολογίας. Το εσωτερικό υλικό της μπαταρίας θα στοιβάζεται «στρώμα-στρώμα σαν σκάλα» για να διασφαλιστεί ότι δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο μέσα στο Galaxy S23 Plus.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο