Φαρμακοποιός διπλασίασε τη δόση στο «χάπι της επόμενης μέρας» σε plus size μοντέλο με ολέθρια αποτελέσματα

Ένα plus size μοντέλο στο Instagram αποκάλυψε πώς πέρασε «τη χειρότερη περίοδο της ζωής της» αφού ο φαρμακοποιός της τής έδωσε διπλάσια δόση από το «χάπι της επόμενης μέρας» μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής που είχε. Με την αιτιολογία ότι αυτό ενδείκνυται για το βάρος της.

Η Lucy Bennett, από το Λονδίνο, είπε ότι ο φαρμακοποιός που επισκέφτηκε την συμβούλεψε να μην πάρει μόνο ένα χάπι και αντ’ αυτού να διπλασιάσει τη δόση της λόγω του βάρους της. Με μια ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε: «Αυτό που συνέβη ήταν μια κλωτσιά στο στομάχι μου και στην ψυχική μου υγεία, κολπίτιδα και η χειρότερη περίοδος ολόκληρης της ζωής μου. Είχα πόνους που νόμιζα ότι ένιωθες μόνο με τη γέννα».

Η Lucy πήγε σε μια κλινική σεξουαλικής υγείας όπου μια νοσοκόμα της είπε ότι της είχε συνταγογραφηθεί η διπλή δόση λανθασμένα, εξηγώντας: «Μου είπε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτό που είχε πει ο φαρμακοποιός και ότι οι γνώσεις του ήταν ξεπερασμένες.»

Η εξομολόγηση στο TikTok

Με ανάρτησή της στο διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα, το μοντέλο, έγραψε: «Έκανα σεξ και είχα τη δυσάρεστη εμπειρία να χρειάζομαι το χάπι της επόμενης μέρας. Όλοι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο