Φήμες θέλουν το iOS 17 και το iPadOS 17 να κυκλοφορούν μαζί

Ο γνωστός αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι η Apple φέτος θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη διαμορφώνοντας το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της για να επιτρέπει την ταυτόχρονη κυκλοφορία του iOS 17 και του iPadOS 17. 

Πέρυσι, το iOS 16 κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου αλλά το iPadOS δεν ήρθε μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, λόγω των αλλαγών που έπρεπε να κάνει η Apple στις εφαρμογές Stage Manager multitasking και στο windows organizer.

Ο Gurman γράφει ότι έχει πληροφορίες πως η όγδοη έκδοση beta του iOS που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα θεωρηθεί από την Apple ως η τελική beta δοκιμή πριν από την κυκλοφορία της τελικής δημόσιας έκδοσης.

Δυνατότητες που έρχονται στο iOS 17 περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας εξατομικευμένης Contact Poster, που βλέπουν οι άλλοι χρήστες iPhone όταν τους καλείτε. Μια συναρπαστική λειτουργία θα σας επιτρέψει να στείλετε μια κλήση στον τηλεφωνητή και να διαβάσετε το μήνυμα που σας αφήνει ο καλών σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, αν τελικά θέλετε να λάβετε την κλήση, μπορείτε να διακόψετε την προώθηση στον τηλεφωνητή και να μιλήσετε.

Ακόμα, μια νέα λειτουργία iOS 17 θα ειδοποιήσει τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας όταν φτάσετε στον προορισμό σας….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο