Τop budget-friendly επιλογές στις τηλεοράσεις!

Δεν έχει σημασία τι τηλεόραση ψάχνεις να πάρεις: φθηνή ή ακριβή, μεγάλη ή μικρή, casual μοντέλο ή τελευταίας τεχνολογίας, απλή Full HD να κάνεις τη δουλειά σου ή 8K OLED για να βλέπεις κάθε εικόνα με άριστα χρώματα και λεπτομέρειες που δεν θα ξεχώριζες ούτε στην πραγματικότητα. Όλοι ψάχνουμε το ίδιο σε ό,τι αφορά τις τηλεοράσεις: την τέλεια σχέση τιμής/απόδοσης ή αλλιώς, τον τρόπο με τον οποίο θα πιάσει τόπο μέχρι και το τελευταίο σεντ που θα ξοδέψουμε.

Μη σκας. Εμείς κάναμε την ερευνά μας και βρήκαμε τις πιο value for money τηλεοράσεις ανεξαρτήτως τιμής για να είσαι σίγουρος πως αυτή που θα μπει στο σπίτι σου θα είναι απλά ό,τι καλύτερο θα βρεις με τα χρήματα που προτίθεσαι να διαθέσεις. Έλα να τις δούμε.

Turbo-X TXV-E3275 LED 32” HD Ready

Μικρή, κομψή και απόλυτα οικονομική, η Turbo-X TXV-E3275 είναι ένα προσιτό μοντέλο που θα σου επιτρέψει να παρακολουθήσεις τις εκπομπές και σειρές που σ’ αρέσουν. Οι 32 ίντσες της, της επιτρέπουν να βρει τη θέση της παντού, ακόμα κι εκεί που ο χώρος είναι περιορισμένος. Διαθέτει λειτουργία PVR για να γράφεις τις εκπομπές που θες σε εξωτερικούς…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο