Τώρα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εκδηλώσεων χωρίς να φύγετε από το TikTok

Η Ticketmaster συνεργάστηκε με το TikTok για να λανσάρει μια λειτουργία ανακάλυψης εκδηλώσεων και αγοράς εισιτηρίων μέσω της εφαρμογής.

Μουσικοί καλλιτέχνες, κωμικοί, αθλητικές ομάδες και χώροι εκδηλώσεων μπορούν να προσθέσουν σχετικούς συνδέσμους εκδηλώσεων από την Ticketmaster στο περιεχόμενό τους, διευκολύνοντας τους χρήστες να αγοράσουν εισιτήρια χωρίς να φύγουν από το TikTok.

Οι επιλεγμένοι δημιουργοί μπορούν να βάλουν μια διεύθυνση URL στο βίντεό τους, ανακατευθύνοντας τους θαυμαστές σε in-app πρόγραμμα περιήγησης για να αγοράσουν από εκεί το εισιτήριο τους. Οι πληρωμές διεκπεραιώνονται από την Ticketmaster εντός του TikTok. Αρχικά είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους αστέρες, συμπεριλαμβανομένων των Demi Lovato, OneRepublic, Usher, Backstreet Boys και WWE. Σύμφωνα με το Engadget, περισσότεροι headliners θα αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία “με την πάροδο του χρόνου”.

Η συνεργασία στοχεύει να προσεγγίσει τους fans του TikTok, μια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί αρκετός κόσμο καθημερινά. Η Ticketmaster ελπίζει να δώσει τη δυνατότητα στους διοργανωτές και τους δημιουργούς να προσεγγίσουν τους επισκέπτες της εκδήλωσης με έναν νέο τρόπο, σύμφωνα με το TechCrunch.

Το Snapchat εισήγαγε μια παρόμοια λειτουργία τον…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο