Τρικ δασκάλας που θα ενημερώνει σε περίπτωση ενόπλου διχάζει το TikTok

Στις ΗΠΑ πλέον το να έχουν οι τάξεις βιβλία, αρκετά μολύβια και χαρτί για όλους τους μαθητές δεν είναι αρκετό. Μια δασκάλα στην κομητεία του Όκλαντ του Μίσιγκαν μοιράστηκε μερικές ανησυχητικές αλλά δυνητικά απαραίτητες συμβουλές με τους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς σχετικά με έναν έξυπνο τρόπο να αντιμετωπίσει έναν ένοπλο στην τάξη.

Η πρότασή της για το χειρότερο σενάριο έγινε viral στο TikTok με 2,4 εκατομμύρια προβολές, καθώς οι χρήστες συζητούσαν για την τρομερή κατάσταση των αμερικανικών σχολείων και τα δεκάδες θύματα της τυφλής βίας των ενόπλων.

Η Carly Zacharias, δασκάλα Ισπανικών στη Σχολική Περιοχή του Μπέρκλεϋ, μοιράστηκε το βίντεο που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των μαθητών της.

Το κόλπο με τη σφαίρα του χόκεϊ

«Γεια σας δάσκαλοι! Αν είστε ακριβώς όπως εγώ, πιθανότατα σκέφτεστε αρκετά την ασφάλεια του σχολείου σας», άρχισε. «Απλώς είχα μια ιδέα… μη διστάσετε να την κλέψετε».

Μπαίνοντας στην τάξη της δείχνει τον απέναντι τοίχο με παράθυρα.

«Έχω αυτά τα μεγάλα παράθυρα στον πίσω τοίχο μου. Τα παιδιά μου ξέρουν ότι το Σχέδιο Α είναι πάντα να βγαίνουν από αυτό το μεσαίο παράθυρο και να τρέχουν απέναντι στο δρόμο», εξήγησε.

«Αλλά φυσικά το Σχέδιο Β είναι να φράξετε την…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο