Το TikTok μάζεψε πάνω από 100.000 δολάρια για βγει στη σύνταξη 82χρονος ταμίας στα Walmart – Το viral βίντεο

Ένας ηλικιωμένος υπάλληλος της Walmart, ο Warren Marion, είδε τη ζωή του να αλλάζει εντελώς αφού οι TikTokers, με την γενναιοδωρία τους κατάφεραν και συγκέντρωσαν πάνω από 100.000 δολάρια για να μπορέσει να βγει στη σύνταξη.

Για τον 82χρονο είχε δημιουργηθεί ένα GoFundMe από τον Ρόρι Μακάρτι, που είναι ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, ωστόσο με μεγάλο κοινό στο TikTok. Το βίντεο που δημοσίευσε τον Δεκέμβριο έχει προβληθεί πάνω από τρία εκατομμύρια φορές. Ο κ. McCarty ήθελε να βοηθήσει τον κ. Marion, έναν βετεράνο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και χήρο, «να κάνει τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει», είπε στην ανάρτησή του στο GoFundMe.

Είναι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που ονομάζεται Bug Boys μαζί με έναν δημοφιλή λογαριασμό TikTok – έχει περίπου 300.000 ακόλουθους – με το ίδιο όνομα όπου δημοσιεύει βίντεο με ζωύφια. Είπε ότι ένιωσε έμπνευση να προσπαθήσει να βοηθήσει τον ηλικιωμένο βετεράνο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του, λόγω μιας παρόμοιας ιστορίας επιτυχίας που είδε στο TikTok.

«Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης… έμεινα έκπληκτος βλέποντας αυτόν τον μικρόσωμο ηλικιωμένο άνδρα ακόμα να εργάζεται. Δουλεύει οκτώ έως εννέα ώρες», είπε ο κ. McCarty στη σελίδα GoFundMe. Η εκστρατεία στέφθηκε με…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο