Το red flag meme της Qualcomm για τα Pixel 6 της Google

Σάββατο, 16/10/2021 · Μένια Ράπτη

Τα κινητά της Google, Pixel 6, θα παρατήσουν τα chip της Snapdragon για έναν δικό της σχεδιασμό και η Qualcomm φαίνεται να νιώθει πληγωμένη. Η Qualcomm δεν κατάφερε να μην δείξει την ενόχληση της προς την Google – με την μορφή ενός red flag meme στο Twitter. Τον Αύγουστο η Google αποκάλυψε το Tensor chip το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την Τρίτη, στην εκδήλωση για την κυκλοφορία του Pixel 6. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος της εποχής όπου τα κινητά Pixel – και τα περισσότερα από την Nexus συλλογή – βασίζονταν στους επεξεργαστές της Snapdragon, SoCs.

Το red flag meme ξεκίνησε ως ένας τρόπος να αναγνωρίζει κάνεις προειδοποιητικά σημάδια όταν βγαίνει ραντεβού αλλά από τότε έχουν εξελιχθεί στο σημείο να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε συνθήκη. Η Qualcomm σκέφτηκε μία παράδοξη εκδοχή του meme, υπονοώντας πως η επιλογή της Google να αλλάξει τον επεξεργαστή της Snapdragon με τον Tensor ήταν μία κακή επιλογή.

Αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι χρήστες των Pixel βλέπουν τον Tensor ως κάτι που φέρνει συναρπαστικές βελτιώσεις στη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο