Το Pixel 7 Pro δεν θα φέρει στην Ελλάδα η Vodafone [αποκλειστικό]

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούστηκε έντονα ότι ίσως τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από τη Vodafone. Αφορμή για αυτές τις φήμες στάθηκε δελτίο τύπου της Vodafone Αγγλίας πριν από ένα μήνα στο οποίο γινόταν αναφορά ότι ο όμιλος Vodafone σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των Pixel smartphone και wearabales σε ακόμα περισσότερες αγορές το 2023. Έτσι κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι η Ελλάδα ίσως να είναι μια από αυτές τις αγορές.

Σήμερα λοιπόν, το Techblog επιβεβαιώνει επίσημα ότι η Vodafone Ελλάδας δεν θα φέρει τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro μέσα στο τρέχον έτος. Σε επικοινωνία μας με την εταιρεία μάθαμε ότι μοντέλα Pixel θα κυκλοφορήσουν από τη Vodafone στην Ελλάδα αλλά το της πρόγραμμα κάνει λόγο για το 2024.

Αυτό σημαίνει ότι φέτος στη χώρα μας, από “δυσεύρετα” κινητά θα μείνουμε μόνο με τη χαρά που μας έφερε η κυκλοφορία του OnePlus 11 5G από τον Κωτσόβολο. Σημαίνει επίσης ότι την επόμενη χρονιά η Vodafone Ελλάδας θα φέρει Pixel αλλά λογικά θα είναι τα επόμενα μοντέλα, Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Το ξέρουμε, σας αρέσει πολύ το Pixel 7 Pro και θα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο