Το Patreon εγκαινιάζει την πολυαναμενόμενη λειτουργία φιλοξενίας βίντεο

(Credit: Patreon)

Το Patreon κυκλοφόρησε επιτέλους τη δική του λειτουργία φιλοξενίας βίντεο – ένα χρόνο μετά την πρώτη του ανακοίνωση.

Το Patreon Video κυκλοφορεί στους επιλέξιμους δημιουργούς, οι οποίοι μπορούν, χωρίς επιπλέον κόστος μέχρι το 2023, να ανεβάζουν κλιπ HD απευθείας στην πλατφόρμα μελών, διατηρώντας παράλληλα την “πλήρη κυριότητα” της δουλειάς τους και του ποιος την βλέπει.

“Είτε δίνετε μια γρήγορη ενημέρωση για τα παρασκήνια είτε δημοσιεύετε το τελευταίο πλήρες επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς σας, το Patreon Video σας ανοίγει την πόρτα για να είστε ο πιο αυθεντικός, δημιουργικός εαυτός σας”, αναφέρει η εταιρεία.

Όσοι διαθέτουν προγράμματα Pro ή Premium και λογαριασμό σε καλή κατάσταση που έχει οριστεί στην κατηγορία All Audiences μπορούν να δικαιούνται 500 ώρες ανεβασμένων βίντεο, δωρεάν μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, μετά το οποίο θα εισαχθεί νέα τιμολόγηση. Οι δημιουργοί πρώιμης πρόσβασης έχουν επιπλέον έξι μήνες για να χρησιμοποιήσουν τις 500 ώρες τους- τα βίντεο που ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα λήξουν και δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τη διατήρησή τους στο διαδίκτυο, ακόμη και μετά το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο