Το Netflix προχωρά σε αλλαγές και μπλοκάρει χρήστες του

Σύμφωνα με αναφορές που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στα social media, το Netflix άρχισε να δοκιμάζει μια λειτουργία που προορίζεται για το “μπλοκάρισμα” της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στην υπηρεσία, με χρήστες που δεν είναι μέλη του ίδιου νοικοκυριού.

Χρήστες ανήρτησαν στο Twitter εικόνες που δείχνουν ένα μήνυμα κατά τη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο