Το LinkedIn αποσύρει τα Stories, υπόσχεται σύντομα καλύτερες λειτουργίες για βίντεο

Το LinkedIn αποσύρει τα Stories, τη λειτουργία δημιουργίας “bite-sized” βίντεο, αν και η πλατφόρμα υπόσχεται να την αντικαταστήσει με μια ακόμα καλύτερη λειτουργία βίντεο στο μέλλον.

Έναν χρόνο πριν, το LinkedIn αποφάσισε να αντιγράψει τις ιστορίες από τα Snapchat και Instagram, επιτρέποντάς σας να δημοσιεύσετε σύντομα βίντεο στον επαγγελματικό σας λογαριασμό. Τα βίντεο εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, συνεπώς θα μπορούσατε να μοιραστείτε θεωρητικά πιο ανεπίσημες στιγμές σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα αποτελέσει μόνιμο κομμάτι του λογαριασμού σας. Ωστόσο, το LinkedIn ανακάλυψε πως οι χρήστες που χρησιμοποιούσαν τα Stories προτιμούσαν τα βίντεο να παραμείνουν ενεργά επ’ αόριστον.

The stories function

“Αναπτύσσοντας τα Stories, θεωρήσαμε πως ο κόσμος δε θα θέλει να συνδέεται ο λογαριασμός του με ανεπίσημα βίντεο και πως η μικρή διάρκεια ζωής θα μείωνε τα εμπόδια των χρηστών πριν αποφασίσουν να δημοσιεύσουν κάτι” δήλωσε η Senior Director of Product του LinkedIn Liz Li. “Απ’ ότι φαίνεται, προτιμάτε να δημιουργείτε βίντεο που διαρκούν στον χρόνο και αφηγούνται την επαγγελματική σας ιστορία με έναν πιο προσωπικό τρόπο και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο